Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

služby

Služby:

  • pronájem nemovitosti:


Pronájem nemovitosti je nejjednoší forma realitní činnosti. Pro klientty, kteří chtějí pronajmout svojí nemovitost /např. byt, dům či komerční prostor/ nabízíme komplexní službu zcela ZDARMA. Provizi, úhradu nákladů za prohlídky, nájemní smlouvy a předání předmětu pronájmu včetně zápisu měřidel hradí zprostředkovaný nájemce. Pokud tedy chcete pronajmout nemovitost neváhejte se ozvat. 

Makléř si s Vámi dohodne schůzku, objekt nafotí, připraví přes inzerci či databázi poptávek konkrétního nájemce a Vy si můžete vybrat pro Vás toho nejvhodnějšího s dostatkem financí a sociální úrovní. V případě budoucích problému s nájemníkem poskytujeme právní pomoc s řešením pohledávek popř. měny nájemníka, jelikož za správnost smluv ručíme.

Důkazem naší solidnosti jsou již stovky klientů a jejich bytů o které se dlouhodobě staráme a to převážně ve městech: Plzeň, Domažlice, Nýřany, Chotěšov, Dobřany Stod, Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn, Klatovy.

  • prodej nemovitosti:


Prodej nemovitosti je pro běžného smrtelníka náročný objem operací. My umíme obstarat komplexní službu v tomto odvětví. Začínáme náborem předmětné nemovitosti tj. prvotní schůzka na objektu s vlastníkem objektu. Tam zkoumáme faktický stav nemovitosti /výměry, stav budovy, přípojky, vybavení, apod/ poté doporučíme cenu prodávajícímu a stanovýme prodejní cenu. Z prodejní ceny se přímo na místě dohodne skutečná provize pro nás. Zajistíme veškeré kroky týkající se oslovení co nejvíce možných potencionálních zájemců k tomu používáme tištěná inzertní média, téměř 20 realitních serverů, místní tisk a v neposlední řadě sociální sítě, které v poslední době mají významný podíl na prodeji různých nemovitostí. Naše působiště je po celé České republice, ikdyž nejvíce se zaměřujeme na západní Čechy, kde máme místní znalost. 

Po zprostředkování kupujícího pro danou nemovitost pro nás případ samozřejmě nekončí, vypracujeme návrh kupní smlouvy, vklad do katastru, v případě hypotéky od kupujícího asistenci při žádosti o úvěr, odhad nemovitosti a ostatní potřebné náležitosti. Případ pro nás končí po zápisu vkladu kupující, připsané kupní ceny na účet prodávajícího a předání nemovitosti včetně přepisu všech médií /elektřina, plyn, poplatky do správy budovy apod/. 

  • právní servis, ochrana, úschova


V případě potřeby umíme řešit problémy v již dříve smluveném nájemním vztahu. Odstoupením vymožením pohledávky apod. Pro klienty co potřebují vyhotovit smlouvy jsme tu také, umíme: kupní, nájemní či darovací smlouvy ve vztahu k nemovitostem, dále umíme vkládat či vymazávat zástavní práva či věcná břemena. Pro prodávající co mají svého kupce děláme kompletní servis převodu nemovitosti od 2000,- Kč. Dále umíme zajistit úschovu peněz pro bezpečné uschování kupní ceny při převodu nemovitosti. 

  • finanční poradenství - hypotéka, úvěry na bydlení


Přes naši kancelář je možnost žádat o úvěry na koupi, rekonstrukci či výstavbu svého bydlení, je možnost vyzkoušet nabídky účelovéých úvěrů, hypoték či úvěry od stavebních spořitelen. U každé zakázky zdarma nabídka a zpracování od 4-5 nejvýhodnějších a zároveň seriózních bankovních institucí, např. Komerční banka, Česká spořitelna, Hypoteční banka, Wuestenrot, Reiffeisen bank, Českomorvaská stavební spořitelna atd.. 

  • developerské projekty, územní plánování, infrastruktura


Reality Čermák umí zpracovat i developerský projekt od počátku tzv. zelené louky, projekt infrastruktury, urbanistika, případně zařízení stavebního povolení, samotná realizace. Dále následný prodej případně dlouhodobý zpracovat dlouhodobou výtěžnost z nájmů bytových či komerčních staveb. Vhodné pro bonitní investory. viz. novebydleniholysov.cz

oceňování, tržní průzkum, směrná hodnota


Umíme oceňovat pro banky, soudní řízení, dědictví buďto tržní metodou, výnosovou metodou nebo pro daňové účely směrnou hodnotou. 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?