Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

prodej bytů, RD, právní servis, hypotéky

Zdravíme Vás na nově zřízeném webu firmy Reality Čermák, jsme realitní kancelář zabývající se prodejem bytů, domů, pozemků a případně dalších jiných nemovitostí převážně v západočeském kraji. Naše sídlo je v Holýšově na adrese Jiráskova tř. 576, Holýšov 345 62. Sice jsme malá firma, která sídlí v malém městečku, ale naše služby sahají i do velkých měst a to ne zdaleka jen v Plzeňském kraji.

 Jsme na trhu již od roku 2005, a od té doby máme již zase stovky realizovaných obchodů. Nejsme s.r.o.  a neposíláme za klienty různé obchodní zástupce či zmocněnce, makléři mají své úkoly a majitel taktéž. Veškeré smlouvy o zprostředkování podepisuje majitel to samé platí i pro rezervační smlouvy. Za řádný průběh převodu ručí taktéž majitel p. Čermák, který dohlíží na chod celého převodu věci ať u banky, katastru popř. finančního úřadu. Je u nás výhoda, že v případě urgentního řešení požadavku klienta jsme ihned k dispozici.  Pracujeme jen exkluzivně! 

Popis našich služeb a způsoby činností se dozvíte v dalších odstavcích.

 Přejeme krásný den

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?